Prečo si zvoliť keramiku pre svoje povrchy?

Pretože je to úplne prírodný materiál, ktorý je bezpečný a ideálny na inštaláciu v akomkoľvek prostredí a na akomkoľvek povrchu.

Neuvoľňuje žiadne toxické látky, nehorí, je udržateľný, recyklovateľný a odolný, ľahko sa inštaluje a má dlhú životnosť. Keramika je tiež krásna, je ovocím dizajnérskeho výskumu, ktorý zaisťuje dokonalosť Made in Italy. Ak hľadáte materiál, ktorým by ste podlahu a obložili svoj domov, kúpeľňu, wellness, obývačku, keramika je tou správnou voľbou. Je hypoalergénny, bez zápachu a nezadržiava nečistoty ani baktérie. Môže byť použitý v akomkoľvek prostredí, pretože je všestranný a dostupný v mnohých veľkostiach. Keramická podlaha sa ľahko čistí a má dlhú životnosť, nedeformuje sa a je odolná voči mrazu aj najagresívnejším chemickým látkam. Nehorí ani neobsahuje plast, takže je kompatibilný s ekosystémom.

Bezpečné

Keramika je bezpečný materiál. Pochádza zo zeme, takže je prírodný, neobsahuje plasty a je úplne recyklovateľný.

Hygienické

Keramika je jedným z najhygienickejších materiálov, je bez zápachu a ľahko sa čistí pomocou akýchkoľvek domácich čistiacich prostriedkov.

Dlhotrvajúci

Keramika je trvanlivý, nezmeniteľný materiál, ktorý sa ľahko čistí a vyzerá s odstupom času ako nový.

Nehorí

V prípade požiaru keramika neuvoľňuje toxické látky, ani pre ľudí ani pre životné prostredie, pretože nehorí.

Odolný

Keramika je silný materiál, pretože sa nedeformuje ani nemrzne a je odolná voči najagresívnejším chemickým čistiacim prostriedkom.

Stabilný

Keramická podlaha je praktická a stabilná a dá sa ľahko inštalovať v obchodoch, reštauráciách, kanceláriách a priestoroch každého druhu.

Rešpektuje životné prostredie

Keramika je udržateľný materiál, ktorý rešpektuje životné prostredie i zdravie človeka a je v súlade so všetkými európskymi normami.

Nemôžete nájsť to, čo hľadáte? Radi Vám pomôžeme na tel. čísle +421 903 773 931, alebo nám pošlite email na eshop@keramikags.sk
Za účelom analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.