Obklady a dlažby PAMESA

Spoznajte obľúbenú značku interiérových obkladov a dlažieb Pamesa a inšpirujte sa krásnymi realizáciami aj pre váš domov.

Pamesa - ORIGIN - Zobraziť kolekciu

Séria Origin je inšpirovaná tradičnou ručnou výrobou kachličiek. Dnešné technológie nám umožňujú dosiahnuť rovnaký efekt. Kreativita nemá limity s množstvom tvarov a farieb.

 

Pamesa - CROMAT - Zobraziť kolekciu

Bohato expresívny produkt schopný zvýrazniť všetku krásu rezidenčného a komerčného prostredia. Postupnosť pútavých prírodných tónov vytvára hladký, svieži, relaxačný celok, ideálny pre kombinácie podlahy a steny.

 

Pamesa - ETRO

Silná prítomnosť kameňa sa spája s podmanivými odtieňmi života na sériu ETRO. Svedectvo sofistikovanosti a štýlu.

 

Pamesa - PIETRA DI GRE - Zobraziť kolekciu

Táto séria je charakteristická teplou šedou farbou používanou na povrchové úpravy. Ornamentálny dizajn v mnohých talianskych architektonických dielach vďaka veľmi špecifickej textúre, ktorá celkom pripomína akési prirodzené „talianske terazzo“.

 

Pamesa - CALACATA GOLD - Zobraziť kolekciu

Séria pôsobí teplejšie a príjemnejšie vďaka efektu, ktorý dodáva povrchu elegantnosť a jednoduchosť. Kolekciu dopĺňajú nádherné kresby, ktoré perfektne vyvažujú neutrálne farby základných dlažieb.

 

Pamesa - MIDWAY - Zobraziť kolekciu

Pamesa Midway sú kameninové obklady, ktoré nás prenesú do inej reality, plnej surového šarmu a elegancie. Ich farba nám pripomína betónové krajiny moderných metropol a ich matná povrchová úprava dodáva hĺbku a tajomnosť.

 

Pamesa - OXIDE

Porcelánové kameninové dlaždice so žiarivým mramorovým efektom saténového vzhľadu, živicovým efektom a efektom oxidovaného kovu. Často sa používajú v dizajne kuchýň na dosky a obklady namiesto žuly a iných tvrdých alebo pevných povrchov.